اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد۱۴۰۲-۱۴۰۱

۰۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۲ کد : ۴۱ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک قبولی ، به اطلاع پذیرفته شدگان محترم میرساند پذیرش و ثبت نام شامل دو مرحله می باشد و انجام هر دو مرحله الزامی است:

مرحله اول : ثبت نام اینترنتی(غیرحضوری)در تاریخ های 12 و13 شهریورماه  با مراجعه به سایت،www.aletaha.ac.ir منوی ثبت نام ورودی جدید

مرحله دوم : مراجعه (حضوری)  به ساختمان  دانشگاه  جهت تکمیل پرونده  ،در تـاریخ های 14 و15 و 16 شهریور ماه1401

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری:

- اصل مدرک کارشناسی(لیسانس) که درآن معدل دوره کارشناسی(لیسانس) قید شده باشد.

-اصل  و تصویرکارت ملی- و شناسنامه(تمام صفحات)

-6 قطعه 4*3

-تبصره: ارائه  مدرک   کاردانی  که  معدل در آن قید شده باشد توسط پذیرفته شدگان  دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته  الزامی است.

• باستحضار دانشجویان عزیز می رساند، با عنایت به ابلاغ و تأکید وزارت عتف مبنی بر لزوم تکمیل کارنامه سلامت جسم و روان توسط تمامی دانشجویان، خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به تکمیل هر دو کارنامه از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

جهت دریافت کارنامه سلامت جسم  کلیک نمایید.

جهت دریافت کارنامه سلامت روان کلیک نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر  در ساعات اداری  8 تا 16 به واتساپ09214543410 پیام بدهید.