فراخوان ثبت نام کانون های فرهنگی وهنری دانشجویی

تعداد بازدید:۱۰۶

کانون های‌ فرهنگی دانشجویی از محافل تاثیرگذار دانشجویی در هر دانشگاه می باشند.حتما تاکنون با نام برخی از آن ها به واسطه برگزاری کارگاه یا وبینار و اطلاع رسانی در این کانال آشنا شده اید.اکنون پس از برگزاری موفق‌انتخابات انجمن ها، فرصت آن است که کانون ها نیز برای دوره جدید خود شورای مدیریت تشکیل دهند.بدین منظور معاونت فرهنگی و دانشجویی مؤسسه آموزش عالی آل طه از همه علاقمندان به عضویت در شورای مدیریت کانون هایی که نامشان در ادامه خواهد آمد، دعوت به عمل می آورد جهت ثبت نام و اعلام کاندیداتوری، فرم اعلام نامزدی (کاندیداتوری) خود را تکمیل نمایند (لینک پیوست)
در پایان زمان ثبت نام، فرصت تبلیغات شروع شده و بعد از آن نیز انتخابات الکترونیکی جهت تعیین 5 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل شورای مدیریت هر کانون برگزار خواهد شد.بدیهی ست مشارکت شما دانشجویان گرامی در این امر و برگزاری انتخاباتی پرشور موجب رونق و‌ پویایی هرچه بیشتر این کانون ها خواهد‌ شد
اسامی کانون ها و شرایط کاندیداتوری در پیام های بعدی اطلاع رسانی می گردند
لطفا اطلاع رسانی نمایید