دومین نشست تخصصی مدیر گروه زیست شناسی ، سرکار خانم دکتر اکبریان با دانشجویان کارشناسی ارشد

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۲۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

ژنتیک ورودی مهر ۹۹ در ساعت ۸ صبح پنجشنبه ۱۸ دی ماه به صورت مجازی برگزار شد. در این نشست مدیر گروه ضمن رسیدگی به درخواست های دانشجویان درباره اهم موارد ذیل گفتگو کردند :

1- بررسی نحوه برگزاری امتحانات ،بارم بندی امتحانات و مدت زمان فرجه امتحانات .

2-بررسی درخواست دانشجویان در خصوص برنامه آموزشی ترم آینده و تغییرات در چارت درسی .

3- بررسی لزوم برگزاری مجموعه کارگاه های فوق برنامه در زمینه‌های بیوانفورماتیک کاربردی ،زبان انگلیسی و مهارت های تخصصی مرتبط با آن و همچنین مهارت های آماری و به کارگیری نرم افزارهای مرتبط جهت آنالیز و ترسیم داده ها .

4-مرور نقاط قوت و ضعف ترم گذشته.

5- بیان پیشنهاداتی جهت مهارت افزایی و غنی‌سازی رزومه دانشجویان از طریق مشارکت فعال در کنگره‌ها و ارائه آثار علمی آنان.