پیام ریاست محترم دانشگاه آل طه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۷ کد : ۱۸۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آل طه، ریاست محترم دانشگاه، در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفتند. متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

هَلْ یَسْتَوِی الَّذینَ یَعْلَمُونَ وَ الَّذینَ لا یَعْلَمُونَ؛ آیا کسانى که عِلم دارند با کسانى که نمی‌دانند یکسانند؟!

علم‌آموزی و کسب دانش و معرفت هم چون تکلیفی بر عهده انسان قرار می‌گیرد تا به وسیله آن به کشف حق و حقیقت پرداخته و شکرگزار نعمت‌های بیشمار خداوند باشد؛ خداوندی که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرموده و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.

خداوند متعال را شاکریم که بار دیگر توفیق علم آموزی و ورود به فصل مهرِ دانش و فرزانگی را یافتیم.

اینک در آستانه ماه مهر که برگی نو از شادابی و شکوفاییِ دانشگاه ورق می‌خورد، فرصت را مغتنم شمرده و آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان، به ویژه دانشجویان جدیدالورود به مؤسسه آموزش عالی آل طه خیر مقدم عرض می‌نماییم.

اینجانب به نوبه خویش امیدوارم در سال تحصیلی جدید، دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای خود و با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه، همراه با اساتید، مدیران، کارشناسان و کارکنان دانشگاه در محیطی شایسته به فعالیت علمی و پژوهشی پرداخته و حضور حقیقی و تأثیرگذار خود را در عرصه‌های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات برسانند. در این راستا بر تک تک اعضای جامعه دانشگاهی است که با عزم ملی و مجاهدت خود در این محیط رفیع فرهنگی آموزشی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، در جهت ایجاد فضایی همراه با نشاط، پویایی علمی و فرهنگی، بینش اسلامی و رعایت موازین اسلامی بکوشند.

تقارن شروع سال تحصیلی با هفته شکوهمند « دفاع مقدس» فضای دانشگاه را به یاد و خاطره ی شهیدان، متبرک ساخته و پاسداری از حرمت خون شهیدان را در  سنگر دانشگاه  بیش از پیش یادآور می شود. ما نیز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس به روح بلند امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر این سرزمین مخصوصا شهدای دانشجو درود فرستاده، با آرمان های امام راحل (ره) و شهدا تجدید میثاق می نماییم و همواره خواهیم کوشید تا آرمان های بلند انقلاب اسلامی را در قالب دانشگاه محقق سازیم.

در پایان، توفیقات علمی و عملی شما دانشجویان عزیز را از درگاه خداوند مسئلت دارم.