اطلاعیه حضور اعضای هیات علمی و کارمندان

۰۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۱۳۱ اطلاعیه ها اخبار تصویری

با عنایت به مصوبه وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نیز سیاست‌های وزارت بهداشت و تامین اجتماعی و در راستای تامین سلامت جامعه و برنامه‌ریزی دانشگاه برای هفته‌های آینده، بدین‌وسیله موارد زیر را برای آگاهی دانشگاهیان محترم به اطلاع می‌رساند.

اعضای محترم هیات علمی لازم است جهت فعالیت‌های عادی گروه، برگزاری کلاس‌های مجازی (وفق اطلاعیه معاونت محترم آموزشی)، برخی فعالیت‌های ضروری آزمایشگاهی و برگزاری برخی جلسات اجتناب ناپذیر دفاعیه رساله و پایان نامه دانشجویان در دانشگاه حضور داشته باشند.

کارمندان محترم دانشگاه ضرورت دارد در محل کار خود حضور یابند. لیکن در برخی از واحدها در صورت نیاز به مرخصی ضروری به گونه‌ای که در فعالیت‌های جاری آن واحد خللی ایجاد نشود افراد می‌توانند با هماهنگی مدیر مافوق از مرخصی استحقاقی استفاده کنند.

به تمامی همکاران محترم اعم از اعضای هیات‌علمی و کارکنان توصیه می‌شود در صورت وجود هرگونه علائم مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا و یا حتی سرماخوردگی و آنفلونزا اکیداً از حضور در دانشگاه خودداری نمایند.