ثبت نام کارشناسی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی ورودی بهمن ۹۸

۰۲ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۱۱ اطلاعیه ها

کلیه داوطلبانی که در پذیرش رشته‌های صرفاً با سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۳۹۸  ثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند، با همراه داشتن مدارک ذیل و با توجه به موارد اعلام شده، از تاریخ ۹۸/۰۸/۲۸ می توانند جهت ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

کارشناسی ناپیوسته
آمار
عمران اجرائی
الکترونیک
انتقال و توزیع
کامپیوتر
زبان انگلیسی

مدارک مورد نیاز:

۱- اصل شناسنامه و یک برگ تصویر از تمام صفحات آن.

۲- اصل کارت ملی و دو برگ تصویر پشت و روی آن.

۳- شش قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده درسال جاری.

۴- مدرک‌ ‌وضعیت ‌نظام ‌وظیفه (برای برادران).

۵- اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع.

۶- اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم).

۷- اصل ‌حکم ‌استخدامی و یا گواهی کارمندان رسمی و یا پیمانی وزارتخانه‌ها‌، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی.

۸- تأییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

۹- ثبت‌نام و ادامه تحصیل دارندگان مدرک معادل کاردانی که دارای شرایط مندرج در دفترچه راهنمای این آزمون (مندرج در سایت این سازمان) باشند، بلامانع است.

دریافت فایل تقاضانامه تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 98 فرمت PDF