فراخوان پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد سهمیه استعداد درخشان مؤسسه آموزش عالی آل طه (سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱)

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۶ کد : ۳۳۳ اطلاعیه ها

(سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱)

م ؤسسه آموزش عالی آل طه در راستای اجرای سیاست‌های حمایت و هدایت استعدادهای درخشان و به استناد بخشنامه شماره ۳۰۰۴۳۰/و مورخ ۰۶/‏۱۱/‏۱۳۹۸‬ از بین دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور متقاضی استفاده از تهسیلات پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در سال ۱۴۰۱ در رشته‌های مندرج در انتهای این اطلاعیه (جدول شماره ۱ الی ۳) دانشجوی بدون آزمون می‌پذیرد.

خواهشمند است متقاضیان محترم پس از دریافت و مطالعة دقیق آئین نامه (جهت دریافت آئین‌نامه کلیک نمائید) در صورت داشتن شرایط طبق مراحل زیر اقدام نمایند:

1. تکمیل فرم (جهت دریافت فرم کلیک نمائید) درخواست" استفاده از تهسیلات پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان"
  2. تهیه گواهی رتبه و ریزنمرات تأیید شده توسط دانشگاه محل تحصیل
  3. تصویر صفحه اول شناسنامه (در صورت وجود توضیحات، تصویر صفحة توضیحات نیز ارسال شود)
  4. تصویر کارت ملی
  5. مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال (دویست هزار تومان) جهت بررسی مدارک و انجام امور آموزشی

شایان ذکر است هزینه واریزی غیر قابل استرداد می‌باشد.

1. داوطلبان واجد شرایط لازم است حداکثر تا پایان روز دوشنبه مورخ ۱۶ خردادماه ۱۴۰۱ فایل pdf مدارک فوق الذکررا به آیدی @ maryamshirazi1988 تلگرام ارسال نمائید.

جدول شماره ۱: رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد دانشکدة فنی و مهندسی پذیرش استعداد درخشان

مهندسی عمران - زلزله

مهندسی عمران - سازه

مهندسی عمران منابع آب