اطلاعیه مهم آموزشی

۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۹:۴۹ کد : ۳۲۶ اطلاعیه ها اخبار تصویری

شیوه‌نامه برگزاری حضوری کلاس‌های آموزشی در ادامه نیمسال تحصیلی دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

ضمن عرض تبریک به‌مناسبت آغاز سال نو و همچنین حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی تندرستی برای اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز، با عنایت به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مورخ ۶ فروردین ۱۴۰۱ و لزوم تداوم اجرای برنامه‌ریزی تدوین شده نیمسال جاری، نکات ذیل با هدف همسان‌سازی اقدامات و تاکید بر حفظ کیفیت فعالیت‌های آموزشی به استحضار دانشگاهیان محترم رسانده می‌شود:

1. کلیه کلاس‌های مقاطع مختلف تحصیلی از تاریخ ۱۴/‏۰۱/‏۱۴۰۱‬ به صورت حضوری برگزار می‌گردد.
  2. حضور دانشجویان در دانشگاه صرفاً با تزریق حداقل ۲ دوز واکسن کرونا و یا ارائه آزمایش PCR منفی، استفاده از ماسک و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی امکان‌پذیر است.
  3. کلیه امتحانات پایان نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در تمامی مقاطع تحصیلی به صورت حضوری برگزار می گردد.
  4. برنامه‌ریزی و هماهنگی لازم جهت آماده‌سازی فضاهای آموزش نظری و عملی بر عهده گروه‌های محترم آموزشی بوده که انتظار می‌رود اقدامات مذکور به طور عاجل و طی هفته جاری صورت پذیرد.
  5. جلسات دفاع از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
  6. ‌‌‌‌‌‌حضور اعضای محترم هیئت علمی در محل خدمت و تشکیل کلاس درس منطبق بر برنامه آموزشی، الزامی است.
  7. در خصوص نحوه درخواست خوابگاه و چگونگی اسکان، متعاقباً اطلاعیه رسمی توسط معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه صادر می‌گردد.
  8. به جهت حفظ سلامت اساتید محترم، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی، هرگونه تغییر در موارد فوق منوط به تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود که در صورت وجود، مراتب در اسرع وقت اطلاع‌رسانی خواهد شد.
  9. اداره خدمات آموزشی و دفاتر گروه‌های آموزشی دانشگاه آماده پاسخگویی و رفع مشکلات احتمالی دانشجویان گرامی می‌باشند. شماره تماس و راه ارتباطی کارشناسان در بخش‌های مختلف آموزشی در جدول ذیل آمده است.

گروه آموزشی

شماره تماس