گسترش تعاملات علمی موسسه آموزش عالی آل طه و دانشگاه FHM آلمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ال طه؛ با هدف گسترش همکاری¬های بین المللی علمی و فرصت های آموزشی برای دانشجویان و کارکنان دانشگاهی اقدام به امضای تفاهم نامه ای با دانشگاه Fachhochschule des Mitelstands نموده است.

گسترش تعاملات علمی موسسه آموزش عالی آل طه و دانشگاه FHM آلمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ال طه؛ با هدف گسترش همکاری­های بین المللی علمی و فرصت های آموزشی برای دانشجویان و کارکنان دانشگاهی اقدام به امضای تفاهم نامه ای با دانشگاه Fachhochschule des Mitelstands  نموده است.

بنا به نیاز بخش علمی جامعه در ایجاد ارتباط با دنیای علمی پژوهشی بین المللی ، گسترش و انجام ارتباطات علمی فی مابین موسسات دانشگاهی داخل با مراکز علمی خارج از کشور از دهه هفتاد در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت. موسسه آموزش عالی آل طه نیز دراین مسیر گامهای بلندی را در جهت ایجاد این قبیل ارتباطات برداشته و توسط دفتر همکاری­های علمی بین المللی اقدام به عقد تفاهم نامه همکاری مشترک‎ با دانشگاه FHM آلمان نموده است. این قرارداد باعث بسط ارتباطات علمی و پژوهشی دانشگاه شده و تسهیلاتی جهت پیشبرد آگاهی‎های علمی و به روز رسانی اطلاعات اعضا هیأت علمی و دانشجویان، در نتیجه ارتقا سطح علمی- آموزشی دانشگاه ال طه گردیده است.
بنا بر این گزارش؛ در جلسه ای که با حضور پروفسور دکتر رضا اکبریان،  ریاست محترم دانشگاه ال طه ،  دکتر فاطمه اکبریان، معاونت پژوهشی و فناوری،  دکتر مهدی مفیدی معاونت آموزشی، دکتر علی خسروی مدیر دفتر امور بین الملل و هیأتی عالی رتبه از دانشگاه FHM  آلمان متشکل از؛ Prof. Richard Merk، ریاست محترم دانشگاه FHM ، Prof.Volker Wittberg ، معاون تحقیق و توسعه و تحصیلات دکتری و دکتر دوست محمدیان، نماینده و مدیر پروژه ایران این دانشگاه برگزار گردید.

در این راستا ضمن مذاکرات و گفتگوهای فی مابین جهت گسترش ارتباطات و همکاری­های مشترک تفاهم نامه­ای منعقد و به امضاء طرفین رسید. در این تفاهم نامه ایجاد مشارکت برای صدور دوره­های مهارت آموزی و صدور گواهینامه مشترک، برگزاری دوره­های split PhD scheme تبادل متقابل دانشجویان، میزبانی کوتاه مدت دانشجویان خارجی، برگزاری مشترک رشته­های مورد علاقه در مقاطع ارشد و دکتری، تبادل متقابل اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، پیگیری و نظارت بر پروژه های تحقیقاتی کاربردی مشترک، انجام پژوهش­های علمی و کاربردی، نشر نتایج و انتشار گزارش­های حاصله به صورت مشترک، برگزاری مشترک کنفرانس­ها، سمینارها، کارگاه ها و دوره های کوتاه مدت، طرح همکاری در برنامه تحقیقاتی Erasmus + اروپا، طراحی و ارتقا وب سایت حرفه ای، برگزاری آزمون های بین المللی، خدمات مشاوره و مدیریت، طرح خدمات آموزشی، برگزاری مشترک دوره های DBA, MBA  و post DBA،  مورد توافق قرار گرفته  است.