گسترش تعاملات علمی موسسه آموزش عالی آل طه و دانشگاه FHM آلمان

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۸ کد : ۳۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار پژوهشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ال طه، این دانشگاه، با هدف گسترش همکاری های بین المللی علمی و فرصت های آموزشی برای دانشجویان و کارکنان دانشگاهی، اقدام به امضای تفاهم نامه ای با دانشگاه Fachhochschule des Mitelstands نموده است.

گسترش تعاملات علمی موسسه آموزش عالی آل طه و دانشگاه FHM آلمان

بنا بر نیاز بخش علمی جامعه در ایجاد ارتباط با دنیای علمی پژوهشی بین المللی، گسترش و انجام ارتباطات علمی بین موسسات دانشگاهی داخل با مراکز علمی خارج از کشور از دهه هفتاد در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است. موسسه آموزش عالی آل طه نیز دراین مسیر گامهای بلندی را در جهت ایجاد این قبیل ارتباطات برداشته و توسط دفتر همکاری­های علمی بین المللی اقدام به عقد تفاهم نامه همکاری مشترک‎ با دانشگاه FHM آلمان نموده است. این قرارداد باعث بسط ارتباطات علمی و پژوهشی دانشگاه شده و تسهیلاتی جهت پیشبرد آگاهی‎های علمی و به روزرسانی اطلاعات اعضا هیأت علمی و دانشجویان، و در نتیجه ارتقاء سطح علمی- آموزشی دانشگاه ال طه گردیده است.
بنا بر این گزارش، جلسه ای در دفتر ریاست دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه ال طه؛  دکتر فاطمه اکبریان، معاونت پژوهشی و فناوری؛  دکتر مهدی مفیدی، معاونت آموزشی؛ دکتر علی خسروی، مدیر دفتر امور بین الملل و هیأتی عالی رتبه از دانشگاه FHM  آلمان متشکل از پروفسور ریچارد مرک، رییس دانشگاه FHM؛ پروفسور والکر ویتبرگ، معاون تحقیق و توسعه و تحصیلات دکتری؛ و دکتر دوست محمدیان، نماینده و مدیر پروژه در ایران برگزار شد.

در این راستا ضمن مذاکرات و گفتگوهای طرفین، جهت گسترش ارتباطات و همکاری­های مشترک، تفاهم نام ه­ایی منعقد و به امضاء طرفین رسید. در این تفاهم نامه ایجاد مشارکت برای صدور دوره­های مهارت آموزی و صدور گواهینامه مشترک، برگزاری دوره­های split PhD scheme تبادل متقابل دانشجویان، میزبانی کوتاه مدت دانشجویان خارجی، برگزاری مشترک رشتههای مورد علاقه در مقاطع ارشد و دکتری، تبادل متقابل اعضای هیات علمی دانشگاه ها، پیگیری و نظارت بر پروژه های تحقیقاتی کاربردی مشترک،انجام پژوهش­های علمی و کاربردی، نشر نتایج و انتشار گزارش ­های حاصله به صورت مشترک، برگزاری مشترک کنفرانس­ها، سمینارها، کارگاه ها و دوره های کوتاه مدت، طرح همکاری در برنامه تحقیقاتی Erasmus + اروپا، طراحی و ارتقا وب سایت حرفه ای، برگزاری آزمون های بین المللی، خدمات مشاوره و مدیریت، طرح خدمات آموزشی، برگزاری مشترک دوره های DBA, MBA  و post DBA،  مورد توافق قرار گرفت.