بازدید مدیرکل و معاون دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم

۰۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۵ کد : ۲۱۲ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی آل‌طه در روز یکشنبه 24 دی ماه 1402، جناب آقای دکتر عمادی مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی، به همراه جناب آقای دکتر طالعی معاون این دفتر، ابتدا از دو قطعه زمین متعلق به مؤسسه آموزش عالی آل‌طه واقع در منطقه 22 تهران که به منظور احداث پردیس جدید، پارک علم و فناوری، مراکز رشد، شرکت‌های دانش‌بنیان، مؤسسه‌های تحقیقاتی و مجتمع فرهنگی ورزشی تهیه گردیده است، بازدید بعمل آوردند و سپس با حضور در محل فعلی موسسه به بازدید از واحدهای مستقر، دانشکده‌ها، معاونت فرهنگی و دانشجویی، واحد کارآفرینی و نوآوری و آزمایشگاه ها و کارگاه‌ها پرداختند.

سپس در دفتر ریاست نشستی با حضور معاونان، اعضاء هیات علمی و کارشناسان مؤسسه برگزار گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر اکبریان رئیس محترم هیأت مؤسس ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان گرامی، به معرفی اجمالی موسسه و ارائه‌ی گزارشی از عملکرد هیات امناء، هیات رئیسه، شوراها ، کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی فعال در موسسه پرداختند؛ در ادامه اعضای شورای موسسه شامل معاونین، روسای دانشکده‌ها، دفاتر و مراکز وابسته، گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات اخیر واحدها و بخش‌های تحت مدیریتشان را ارائه نمودند. در پایان جلسه نکات زیر از سوی جناب آقای دکتر عمادی و جناب اقای دکتر طالعی بیان گردیده است:ما از همه امکانات و ابزارها برای رشد و ارتقاء موسسات آموزش عالی غیردولتی کمک خواهیم گرفت تا زمینه رشد و ارتقاء آنها فراهم گردد.باعث افتخار است که موسسه آموزش عالی آل طه نه تنها هم تراز با سایر دانشگاه های مطرح دولتی بوده است بلکه در بسیاری از موارد قویتر هم عمل کرده است.در پایان ضمن تشکر از کلیه فعالیت های جاری و توسعه ای مؤسسه آموزش عالی آل طه، ابراز امیدواری نمودند که به زودی شاهد ارتقاء موسسه آموزش عالی آل طه به دانشگاه باشیم.حسن ختام برنامه، پخش سرود مؤسسه بود که با استقبال بازدیدکنندگان مواجه گردید.