بیانیه دانشگاه آل طه در پی حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان

۱۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۶ کد : ۲۱۰ اطلاعیه ها

در پی حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، دانشگاه آل طه  بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا اقدام تروریستی دشمنان امنیت و استقلال مردم ایران در پیشگاه هر انسان آزاده‌ای در جهان محکوم و نشانه عجز و ناتوانی عاملان آن در برابر اراده ملت ایران است. شهادت غریبانه ده‌ها تن از زائران مظلوم مرقد پاک سردار دل‌ها، در روزی که زمین و زمان معطر به عطر میلاد حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها و سلاله پاکش امام راحل بود، دل‌های امت اسلام و مردم انقلابی ایران را درسوگ و ماتم نشاند.جنایت تروریستی گلزار شهدای کرمان در سالروز شهادت سردار سلیمانی، نشانه وحشت، درماندگی، زبونی و حقارت دشمنان و صهیونیست‌های جنایتکار است که حتی از زائران سردار دل‌ها هراس دارن. همان گونه که شهید سردار سلیمانی همواره تاکید می‌کرد، ملت ایران ملت شهادت است و با تمام توان خود از آرمان‌های مقدس نظام اسلامی دفاع می‌کند و جنایت آفرینی دشمنان نمی‌تواند خللی در عزم و اراده ملت در راه تحقق آرمان‌های مقدس ایران وارد کند. دانشگاه آل طه ضمن محکومیت جنایت کوردلانه گلزار شهدای کرمان، شهادت جمعی از هموطنان عزیز را در این حادثه تروریستی تسلیت و تهنیت عرض نموده، برای شهدای این حادثه تروریستی علو درجات، برای بازماندگان آنان صبر جمیل و برای مجروحان شفای عاجل را از خداوند متعال خواستار است .جهانخواران و ایادی آنان بدانند مردم شریف ایران تا آخرین قطره خون پای اهداف بلند انقلاب اسلامی و عهد و پیمان با مقام عظمای ولایت ایستاده‌ و دشمنان را از ارتکاب این جنایت کوردلانه پشیمان خواهند کرد.
روابط عمومی دانشگاه آل طه