آئین گرامیداشت روز دانشجو

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۲۰۱ اطلاعیه های فرهنگی و دانشجویی

آئین گرامیداشت روزدانشجو

روز چهارشنبه مورخ ۱۶ آذر از ساعت ۹ الی ۱۱ با حضور معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آل طه " آقای دکتر مسعود نوبخت "، مدیرپارک علم و فناوری "جناب آقای دکتر محمودی کامکاران " ، همچنین مهمانان گرامی از کلانتری محله کن "جناب سرهنگ فراهانی " ریاست کلانتری کن ، "جناب سرهنگ کرد محله " ، "سرکار خانم زهرا رحیمی" پلیس معتمد محله برگزار شد. آغاز برنامه با پخش آیاتی از کلام الله و سرود ملی کشور عزیزمان همراه بود . سپس متنی زیبا و درخور مجلس با بیان رسای مجری تقدیم حضور مهمانان گرامی گردید .در ادامه آقای دکتر محمودی کامکاران مدیر پارک علم و فرهنگی دانشگاه آل طه در موضوع تکریم که ایشان روز دانشجو و اهمیت دوران دانشجویی خود ایراد فرمودند . بعد از سخنرانی مدیر پارک علم و فرهنگی ، تقدیر از انجمن های علمی و کانون های دانشجویی پیش رو ، از دیگر برنامه های اختصاص یافته و تدوین شده ی روز دانشجو، توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی بوده است. در ادامه، پرسش و پاسخ توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی جناب آقای دکتر نوبخت را در خدمت دانشجویان عزیز را داشتیم .از دیگر برنامه های روز دانشجو اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقه "مقاومت در غزه" و "روز دانشجو" توسط کانون قرآن و عترت به سبب اشاره به ایام مقاومت مردم غزه در این ایام، می شود اشاره کرد.در این آئین گرامیداشت دانشگاه آل طه میزبان مهمانان محترمی از کلانتری محله کن جهت تقدیر از دانشجویان برتر به لحاظ حجاب و موفقیت های علمی و فرهنگی نیز بوده است . "جناب سرهنگ فراهانی " ریاست کلانتری کن ، "جناب سرهنگ کرد محله " ، "سرکار خانم زهرا رحیمی" پلیس معتمد محله از مدعوین این گرامیداشت بودند. در انتها پک های پذیرایی از دانشجویان به همراه بن تخفیف مرکز مشاوره به مناسبت روز دانشجو در اختیار مهمانان قرار گرفت.
                                                                                                       معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آل طه