اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی

۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۹ کد : ۲۰۰ اطلاعیه های فرهنگی و دانشجویی

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه نیمسال ۱۴۰۲-۱۴۰۳

لطفا تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ نسبت به ثبت تقاضای وام خود در پورتال دانشجویی طبق روش زیر اقدام نمایید.
۱- مراجعه به سایت www.swf.ir و یا پرتال www.refah.swf.ir

۲--دانشجویانی که برای بار اول اقدام می نمایند از طریق گزینه تشکیل پرونده اقدام به ثبت اطلاعات نمایند. بعد از ۲۴ ساعت دانشجو موظف به ورود به سامانه و بررسی پرونده خود می باشد. در صورت تایید اطلاعات دانشجو، از بخش ورود به پورتال وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام درخواست خود را ثبت نمایند و ۲۴ ساعت بعد از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل نماید.

۳- دانشجویانی که برای تمدید وام اقدام می نمایند از طریق گزینه ورود به پورتال، وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام تقاضای خود را ثبت نمایند و ۲۴ ساعت بعد از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل نماید.

دانشجویان در نظر داشته باشند ثبت نام در پروفایل صندوق رفاه آنها از طریق نرم افزار Internet Explorer و از طریق PC امکان پذیر است.
لینک راهنمای کامل برای دریافت و ثبت درخواست وام شهریه دانشجویی :www.swf.ir/fa/page/25/rahnamaye-samaneh-yekparcheh

شماره تماس 44334755