ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته)

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۷۵ اطلاعیه ها اخبار تصویری

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته) 1402

با سلام و عرض تبریک به اطلاع داوطلبان محترمی که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان پذیرفته شده نهایی معرفی شدند می رساند ثبت نام در 2 مرحله زیر انجام خواهد شد:
مرحله اول: ثبت نام غیرحضوری (ورود به سامانه دانشگاه، ثبت اطلاعات، بارگذاری مدارک) برای ورود به سامانه کلیک کنید.
راهنمای ثبت نام کلیک نمایید.
و در انتها چاپ گواهی گواهی پذیرش غیرحضوری (همراه داشتن تصویر گواهی پذیرش غیرحضوری برای تشکیل پرونده الزامی است.)
مرحله دوم: مراجعه حضوری به دانشگاه برای تحویل مدرک و تشکیل پرونده
مدارک لازم:

• اصل مدرک یا گواهی موقت دوره کاردانی  (طبق ضوابط تاریخ فارغ التحصیلی باید تا تاریخ1402/6/31 باشد)
  • ریز نمرات دوره کاردانی
  • اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه
  • اصل و کپی کارت ملی
  • 6 قطعه عکس 4*3
  • گواهی پذیرش ثبت نام غیرحضوری
  • تأییدیه مدرک(برای مدارک دانشگاه های سراسری و غیرانتفاعی با مراجعه به سامانه سجاد و مدارک دانشگاه آزاد مراجعه به سایت https://estelam.iau.ir اقدام به اخذ تأییدیه نمایید.)

ثبت نام غیر حضوری : از دوشنبه 10مهرماه
ثبت نام حضوری : سه شنبه 12 مهرماه