فراخوان پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد سهمیه استعداد درخشان مؤسسه آموزش عالی آل طه (سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱)

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۱ کد : ۱۵ اطلاعیه ها

(سال تحصیلی 1402-1401)

مؤسسه آموزش عالی آل طه در راستای اجرای سیاست‌های حمایت و هدایت استعدادهای درخشان و به استناد بخشنامه شماره 300430/و مورخ  1398/11/06، از بین دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور متقاضی استفاده از تهسیلات پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در سال 1401 در رشته‌های مندرج در انتهای این اطلاعیه (جدول شماره 1 الی 3) دانشجوی بدون آزمون می‌پذیرد.

خواهشمند است متقاضیان محترم پس از دریافت و مطالعة دقیق آیین نامه در صورت داشتن شرایط طبق مراحل زیر اقدام نمایند:

1. تکمیل فرم درخواست" استفاده از تهسیلات پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان"
  2. تهیه گواهی رتبه و ریزنمرات تأیید شده توسط دانشگاه محل تحصیل
  3. تصویر صفحه اول شناسنامه (در صورت وجود توضیحات، تصویر صفحة توضیحات نیز ارسال شود)
  4. تصویر کارت ملی
  5. مبلغ000/000 2 ریال (دویست هزار تومان) جهت بررسی مدارک و انجام امور آموزشی

شایان ذکر است هزینه واریزی غیر قابل استرداد می‌باشد.

1. داوطلبان واجد شرایط لازم است حداکثر تا پایان روز دوشنبه مورخ 16 خردادماه 1401 فایل pdf مدارک فوق الذکررا به آیدی @maryamshirazi1988 تلگرام ارسال نمایید.