اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی درباره نحوه برگزاری غیرحضوری کلاس‌های آموزشی

۰۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۳۲ اطلاعیه ها اخبار تصویری

به استحضار عموم دانشجویان، اساتید گرامی و اعضای محترم هیات علمی می‌رساند؛ پیرو اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تعطیلی کلاس‌های آموزشی برخی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و با هدف پیشگیری از گسترش ویروس کرونا مقرر شد؛ کلاس‌های دروس نظری در نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸ تا اطلاع ثانوی به صورت غیرحضوری و با بهره‌گیری از خدمات الکترونیکی برگزار شود و فعالیت‌های جاری آموزش در سطح گروه‌ها و دانشکده‌ها طبق تقویم دانشگاهی ادامه یابد. بر این اساس، اهتمام ویژه و اقدام فوری از سوی اعضای هیأت علمی و مدیران گروه‌های آموزشی پس از هماهنگی با معاونت آموزش الزامی است.

به منظور بهره‌گیری اساتید گرامی و اعضای محترم هیات علمی از خدمات الکترونیکی دو گزینه انتخابی استفاده از "فضای درسی اختصاصی در سامانه آموزشی برای ارائه محتویات و همچنین خدمات آموزشی" و "برگزاری کلاس آنلاین از طریق نرم افزار وب کنفرانس Adobe connect" پیش بینی شده است.

لازم است کلیه اساتید گرامی و اعضای محترم هیات علمی در اسرع وقت نسبت به بارگذاری اطلاعات موردنظر خود (فایل، صوت، تصویر یا فیلم و منابع کمک آموزشی) اقدام نمایند.

اساتید گرامی و اعضای محترم هیات علمی که صرفاً برای ارائه دروس نظری نیاز به برگزاری آنلاین کلاس خود وفق برنامه هفتگی نیمسال دوم گروه آموزشی را دارند، ضروری است ضمن اعلام درخواست خود، نسبت به برگزاری این کلاس‌ها اقدام نمایند. برگزاری این کلاس‌ها از طریق نرم‌افزار "Adobe connect " امکان‌پذیر خواهد شد.

در خصوص استفاده از سایر زیرساخت‌های پیشنهادی برای ارائه دروس نظری بصورت مجازی پس از دریافت پیشنهادها و انجام بررسی‌های کارشناسی، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

• اساتید گرامی و اعضای محترم هیات علمی می‌توانند از دهم اسفندماه برای طرح پرسش و رفع مشکلات احتمالی خود با کارشناسان پشتیبان در دفتر آموزش‌های آزاد دانشگاه از طریق ایمیل edu@aletaha.ac.ir  و یا ارسال درخواست مستقیم از طریق سامانه آموزشی تماس حاصل نمایند.
  • نحوه برگزاری دروس آزمایشگاهی و کارگاهی، متعاقباً و پس از بررسی‌های لازم اطلاع رسانی خواهد شد.

همچنین با توجه به شرایط حساس کنونی، اساتید و اعضای هیأت علمی و گروه‌های آموزشی لازم است ضمن اطلاع‌رسانی دقیق در خصوص زمان و نحوه ارائه دروس نظری و انجام تکالیف، حتی الامکان با انعطاف و مدارا با دانشجویان رفتار نمایند.

زهرا انصاری ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۱:۵۸
بهترین تصمیم هست که با عملی شدنش هم سلامت اساتید و دانشجو ها و مسئولان دانشگاه به خطر نمی افتد و در ثانی در وقت و هزینه صرفه‌جویی می‌شود. با سپاس از شما برای مدیریت و روش مناسبتون.
Sahar rosta ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۲:۱۵
به صورت انلاین کلاس ها برگزار بشه خیلی بهتره و از کلاسو درس ها هم عقب نمیمونیم.ممنون