ثبت نام براساس سوابق تحصیلی ورودی بهمن ۹۸

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۵ کد : ۱۱۰ اطلاعیه ها اخبار تصویری

کلیه داوطلبانی که در پذیرش رشته‌های صرفاً با سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۳۹۸  ثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند، با همراه داشتن مدارک ذیل و با توجه به موارد اعلام شده، از تاریخ ۹۸/۰۸/۲۸ می توانند جهت ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

کاردانی کارشناسی پیوسته
 فنی عمران فلسفه و حکمت اسلامی
فنی برق علوم قرآن و حدیث
آمار روان شناسی
مخابرات مدیریت بازرگانی
  حقوق
  حسابداری
  عمران
  کامپیوتر
  زیست شناسی سلولی و مولکولی

مدارک مورد نیاز

۱- اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم چهارساله نظام قدیم با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.

۲- اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.

۳- اصل و یا گواهی مدرک پیش‌دانشگاهی برای داوطلبان نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.

۴- گواهی اخذ مدرک کاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرک دیپلم نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی که فاقد مدرک پیش‌دانشگاهی می‌باشند.

۵- اصل شناسنامه و ۲ برگ کپی ازتمام صفحات آن.

۶- اصل کارت ملی و ۲ برگ کپی از پشت و روی آن.

۷- شش قطعه عکس ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

دریافت فایل تقاضانامه تکمیل ظرفیت بدون آزمون سراسری سال 98 فرمت PDF